Станови11
Куќи30
Викендици1
Плацеви39
Деловни простори7

Агенција за промет со недвижности

ЕНХЕЛЕЈА

Охрид, Т.Ц.Амам
046 254 282
075 436 988 / 075 436 991
enheleja@t-home.mk

Детални информации за понудата


 

Шифра: 1124

Тип:  Куќа

Град:  Охрид

Населба:  Видобиста

Квадратура:  200

Цена:  140,000

Кат:  P+1

Забелешка:  

Во одли~на кондициј,парно,соларни колектори среден двор


All right reserved ideaMK 2005 - 2020