Станови0
Куќи20
Викендици1
Плацеви21
Деловни простори4

Агенција за промет со недвижности

ЕНХЕЛЕЈА

Охрид, Т.Ц.Амам
046 254 282
075 436 988 / 075 436 991
enheleja@t-home.mk

Локација:  Охрид ,  15 ти Корпус

Тип:  Дел. Простор

Шифра:  3028

Квадратура:  1074 m²

Цена:  1,200,000 €

Кат:  

Повеќе...

Локација:  Охрид ,  Билјанини извори

Тип:  Дел. Простор

Шифра:  3013

Квадратура:  70 m²

Цена:  70,000 €

Кат:  Приземје

Повеќе...

Локација:  Охрид ,  Подмолје

Тип:  Дел. Простор

Шифра:  3017

Квадратура:  10000 m²

Цена:  2,499,000 €

Кат:  

Повеќе...

Локација:  Охрид ,  Центар

Тип:  Дел. Простор

Шифра:  3026

Квадратура:  27 m²

Цена:  65,000 €

Кат:  приземје

Повеќе...


All right reserved ideaMK 2005 - 2024