Станови0
Куќи20
Викендици1
Плацеви21
Деловни простори4

Агенција за промет со недвижности

ЕНХЕЛЕЈА

Охрид, Т.Ц.Амам
046 254 282
075 436 988 / 075 436 991
enheleja@t-home.mk

Сетете се само колку пати сте барале некоја недвижност, незнаејќи од каде да почнeте. Стотици огласи во весниците, а сите исти, премалку информации, премолчени вистини... и премногу изгубено време шетајќи од објект до објект.
Зарем не е тоа доволна причина да се обратите на вистинско место?

Зошто да се купи недвижност во Охрид – Македонија?

        Охрид (Lihnidos)град на светлината
        Културно историски центар на Балканот (повеќе од 300 цркви)
        Прекрасно езеро (најстаро и најдлабоко после Бајкалсото езеро во Русија)
        Недопрена природа (спој на планини и езеро)
        Надморска висина од 700 метери
        Туристички центар
        Аеродром
        Релативно ниски цени во овој момент


All right reserved ideaMK 2005 - 2024