Станови0
Куќи20
Викендици1
Плацеви21
Деловни простори4

Агенција за промет со недвижности

ЕНХЕЛЕЈА

Охрид, Т.Ц.Амам
046 254 282
075 436 988 / 075 436 991
enheleja@t-home.mk

Детални информации за понудата


 

Шифра: 1137

Тип:  Викендица

Град:  Охрид

Населба:  

Квадратура:  217

Цена:  310,000

Кат:  P+Pk

Забелешка:  

Квалитетна градба - камен,камин, парно,одли~ен поглед


All right reserved ideaMK 2005 - 2024