Станови0
Куќи20
Викендици1
Плацеви21
Деловни простори4

Агенција за промет со недвижности

ЕНХЕЛЕЈА

Охрид, Т.Ц.Амам
046 254 282
075 436 988 / 075 436 991
enheleja@t-home.mk

Детални информации за понудата


 

Шифра: 2113

Тип:  Плац

Град:  Охрид

Населба:  Св. Стефан

Квадратура:  650

Цена:  200,000

Кат:  

Забелешка:  

Плацеви со поглед на езеро во н.Св Стефан, веднаш над Х.Филип... Прекрасен поглед, оградени, со можност да се урбанизираат, без урбанистички план...едниот е 200 000 еур, а другиот 250 000 еур


All right reserved ideaMK 2005 - 2024