Станови0
Куќи19
Викендици1
Плацеви21
Деловни простори4

Агенција за промет со недвижности

ЕНХЕЛЕЈА

Охрид, Т.Ц.Амам
046 254 282
075 436 988 / 075 436 991
enheleja@t-home.mk

Локација:  Охрид ,  Горица

Тип:  Плац

Шифра:  2102

Квадратура:  1100 m²

Цена:  110,000 €

Кат:  

Повеќе...

Локација:  Охрид ,  Горица

Тип:  Плац

Шифра:  2111

Квадратура:  1200 m²

Цена:  108,000 €

Кат:  

Повеќе...

Локација:  Охрид ,  Св. Стефан

Тип:  Плац

Шифра:  2113

Квадратура:  650 m²

Цена:  200,000 €

Кат:  

Повеќе...

Локација:  Охрид ,  Гранит

Тип:  Плац

Шифра:  2012

Квадратура:  21000 m²

Цена:  1,050,000 €

Кат:  

Повеќе...

Локација:  Охрид ,  Горица

Тип:  Плац

Шифра:  2052

Квадратура:  961 m²

Цена:  96,100 €

Кат:  

Повеќе...

Локација:  Охрид ,  Даљјан

Тип:  Плац

Шифра:  2056

Квадратура:  3033 m²

Цена:  151,650 €

Кат:  

Повеќе...

Локација:  Охрид ,  Подмолје

Тип:  Плац

Шифра:  2064

Квадратура:  1560 m²

Цена:  78,000 €

Кат:  

Повеќе...

Локација:  Охрид ,  Подмолје

Тип:  Плац

Шифра:  2065

Квадратура:  926 m²

Цена:  46,300 €

Кат:  

Повеќе...

Локација:  Охрид ,  Даљјан

Тип:  Плац

Шифра:  2070

Квадратура:  14761 m²

Цена:  2,250,000 €

Кат:  

Повеќе...

Локација:  Охрид ,  Охрид - Св. Наум

Тип:  Плац

Шифра:  2124

Квадратура:  360 m²

Цена:  57,600 €

Кат:  

Повеќе...

Локација:  Охрид ,  Елешец

Тип:  Плац

Шифра:  2075

Квадратура:  918 m²

Цена:  75,000 €

Кат:  

Повеќе...

Локација:  Охрид ,  Чекостина

Тип:  Плац

Шифра:  2076

Квадратура:  3000 m²

Цена:  150,000 €

Кат:  

Повеќе...

Локација:  Охрид ,  15 ти Корпус

Тип:  Плац

Шифра:  2079

Квадратура:  500 m²

Цена:  25,000 €

Кат:  

Повеќе...

Локација:  Охрид ,  Св. Стефан

Тип:  Плац

Шифра:  2082

Квадратура:  914 m²

Цена:  230,000 €

Кат:  

Повеќе...

Локација:  Охрид ,  

Тип:  Плац

Шифра:  2084

Квадратура:  3024 m²

Цена:  75,600 €

Кат:  

Повеќе...

Локација:  Охрид ,  Видобиста

Тип:  Плац

Шифра:  2090

Квадратура:  450 m²

Цена:  25,000 €

Кат:  

Повеќе...

Локација:  Охрид ,  Видобиста

Тип:  Плац

Шифра:  2093

Квадратура:  1760 m²

Цена:  96,800 €

Кат:  

Повеќе...

Локација:  Охрид ,  15 ти Корпус

Тип:  Плац

Шифра:  2091

Квадратура:  1160 m²

Цена:  30,000 €

Кат:  

Повеќе...

Локација:  Охрид ,  15 ти Корпус

Тип:  Плац

Шифра:  2095

Квадратура:  540 m²

Цена:  20,000 €

Кат:  

Повеќе...

Локација:  Охрид ,  15 ти Корпус

Тип:  Плац

Шифра:  2101

Квадратура:  3102 m²

Цена:  140,000 €

Кат:  

Повеќе...


All right reserved ideaMK 2005 - 2024