Станови0
Куќи20
Викендици1
Плацеви21
Деловни простори4

Агенција за промет со недвижности

ЕНХЕЛЕЈА

Охрид, Т.Ц.Амам
046 254 282
075 436 988 / 075 436 991
enheleja@t-home.mk

Детални информации за понудата


 

Шифра: 1157

Тип:  Куќа

Град:  Охрид

Населба:  

Квадратура:  150

Цена:  250,000

Кат:  

Забелешка:  

На продажба куќа со 3 апартмани - вкупна површина од 150м2,и двор 400м2


All right reserved ideaMK 2005 - 2024