Станови0
Куќи20
Викендици1
Плацеви21
Деловни простори4

Агенција за промет со недвижности

ЕНХЕЛЕЈА

Охрид, Т.Ц.Амам
046 254 282
075 436 988 / 075 436 991
enheleja@t-home.mk

Локација:  Охрид ,  Радојца Новичич

Тип:  Куќа

Шифра:  1102

Квадратура:  400 m²

Цена:  125,000 €

Кат:  3

Повеќе...

Локација:  Охрид ,  

Тип:  Куќа

Шифра:  1157

Квадратура:  150 m²

Цена:  250,000 €

Кат:  

Повеќе...

Локација:  Охрид ,  

Тип:  Куќа

Шифра:  1101

Квадратура:  200 m²

Цена:  100,000 €

Кат:  2

Повеќе...

Локација:  Охрид ,  15 ти Корпус

Тип:  Куќа

Шифра:  1110

Квадратура:  300 m²

Цена:  170,000 €

Кат:  2

Повеќе...

Локација:  Охрид ,  Радојца Новичич

Тип:  Куќа

Шифра:  1154

Квадратура:  56 m²

Цена:  75,000 €

Кат:  приземје

Повеќе...

Локација:  Охрид ,  Лагадин

Тип:  Куќа

Шифра:  1155

Квадратура:  1038 m²

Цена:  1,800,000 €

Кат:  П+3

Повеќе...

Локација:  Охрид ,  Лагадин

Тип:  Куќа

Шифра:  1156

Квадратура:  100 m²

Цена:  170,000 €

Кат:  1

Повеќе...

Локација:  Охрид ,  Горна Влашка маала

Тип:  Куќа

Шифра:  1143

Квадратура:  230 m²

Цена:  250,000 €

Кат:  3

Повеќе...

Локација:  Охрид ,  

Тип:  Куќа

Шифра:  1111

Квадратура:  235 m²

Цена:  220,000 €

Кат:  П+2

Повеќе...

Локација:  Охрид ,  Видобиста

Тип:  Куќа

Шифра:  1123

Квадратура:  200 m²

Цена:  125,000 €

Кат:  П+2

Повеќе...

Локација:  Охрид ,  

Тип:  Куќа

Шифра:  1073

Квадратура:  100 m²

Цена:  120,000 €

Кат:  П+1

Повеќе...

Локација:  Охрид ,  

Тип:  Куќа

Шифра:  1129

Квадратура:  90 m²

Цена:  100,000 €

Кат:  Први и пк

Повеќе...

Локација:  Охрид ,  Подмолје

Тип:  Куќа

Шифра:  1126

Квадратура:  80 m²

Цена:  62,000 €

Кат:  П+1

Повеќе...

Локација:  Охрид ,  

Тип:  Куќа

Шифра:  1136

Квадратура:  186 m²

Цена:  200,000 €

Кат:  П+1

Повеќе...

Локација:  Охрид ,  

Тип:  Куќа

Шифра:  1091

Квадратура:  165 m²

Цена:  95,000 €

Кат:  П+1

Повеќе...

Локација:  Охрид ,  

Тип:  Куќа

Шифра:  1104

Квадратура:  410 m²

Цена:  499,000 €

Кат:  Гар.+п+2

Повеќе...


All right reserved ideaMK 2005 - 2024