Станови0
Куќи20
Викендици1
Плацеви21
Деловни простори4

Агенција за промет со недвижности

ЕНХЕЛЕЈА

Охрид, Т.Ц.Амам
046 254 282
075 436 988 / 075 436 991
enheleja@t-home.mk

Локација:  Охрид ,  

Тип:  Викендица

Шифра:  1137

Квадратура:  217 m²

Цена:  310,000 €

Кат:  П+Пк

Повеќе...


All right reserved ideaMK 2005 - 2024