Станови0
Куќи19
Викендици1
Плацеви21
Деловни простори4

Агенција за промет со недвижности

ЕНХЕЛЕЈА

Охрид, Т.Ц.Амам
046 254 282
075 436 988 / 075 436 991
enheleja@t-home.mk

Детални информации за понудата


 

Шифра: 1155

Тип:  Куќа

Град:  Охрид

Населба:  Лагадин

Квадратура:  1038

Цена:  1,800,000

Кат:  П+3

Забелешка:  

Хотелот е лоциран во Туристичката населба Лагадин, Прва линија на езеро.Поседува еднокреветни,двокреветни,три и четири креветни соби, ресторан со кујна и помошни простории... Има сопствен паркинг, и голема тераса во склоп на ресторанот...Хотелот активно работи во поголем дел од годината ...Одлична инвестиција !


All right reserved ideaMK 2005 - 2024