Станови0
Куќи20
Викендици1
Плацеви21
Деловни простори4

Агенција за промет со недвижности

ЕНХЕЛЕЈА

Охрид, Т.Ц.Амам
046 254 282
075 436 988 / 075 436 991
enheleja@t-home.mk

Емаил: enheleja@t-home.mk

Телефони за контакт:

Канцеларија + 389 46 254 282

Трајкоски Јонче 075 436 988

Трајкоски Александар 075 436 991

Адреса:

бул.Македонски Просветители б.б.

ТЦ.Стара Чаршија лок.116

Локација - Т.Ц. Амам

Охрид


All right reserved ideaMK 2005 - 2024