Станови10
Куќи28
Викендици1
Плацеви38
Деловни простори6

Агенција за промет со недвижности

ЕНХЕЛЕЈА

Охрид, Т.Ц.Амам
046 254 282
075 436 988 / 075 436 991
enheleja@t-home.mk

Детални информации за понудата


 

Шифра: 1149

Тип:  Куќа

Град:  Охрид

Населба:  Видовишта

Квадратура:  370

Цена:  153,000

Кат:  P+1+PK

Забелешка:  

Кукјата има инсталација за парно, нова градба, 7 коморна дограма.


All right reserved ideaMK 2005 - 2021