Станови3
Куќи25
Викендици1
Плацеви38
Деловни простори6

Агенција за промет со недвижности

ЕНХЕЛЕЈА

Охрид, Т.Ц.Амам
046 254 282
075 436 988 / 075 436 991
enheleja@t-home.mk

Детални информации за понудата


 

Шифра: 1143

Тип:  Куќа

Град:  Охрид

Населба:  Горна Влашка маала

Квадратура:  230

Цена:  180,000

Кат:  3

Забелешка:  

Одлична Градба, парно греење, деловен простор во приземје, подрум...


All right reserved ideaMK 2005 - 2022