Станови0
Куќи20
Викендици1
Плацеви21
Деловни простори4

Агенција за промет со недвижности

ЕНХЕЛЕЈА

Охрид, Т.Ц.Амам
046 254 282
075 436 988 / 075 436 991
enheleja@t-home.mk

Детални информации за понудата


 

Шифра: 1102

Тип:  Куќа

Град:  Охрид

Населба:  Радојца Новичич

Квадратура:  400

Цена:  125,000

Кат:  3

Забелешка:  

Мирна локација за семеен живот,но погодна и за Бизнис... Објектот е нов,во Завршна фаза, граден е со квалитетни материјали, но е потребно ситно доинвестирање.Погодна е за делење по катови ,има можност за независни влезови...


All right reserved ideaMK 2005 - 2024