Станови0
Куќи20
Викендици1
Плацеви21
Деловни простори4

Агенција за промет со недвижности

ЕНХЕЛЕЈА

Охрид, Т.Ц.Амам
046 254 282
075 436 988 / 075 436 991
enheleja@t-home.mk

Детални информации за понудата


 

Шифра: 3028

Тип:  Дел. Простор

Град:  Охрид

Населба:  15 ти Корпус

Квадратура:  1074

Цена:  1,200,000

Кат:  

Забелешка:  

Плац 3500 м2, 1074 м2+ одобрение за градба подр.+П+1 во основа 2352 м2


All right reserved ideaMK 2005 - 2024