Станови0
Куќи20
Викендици1
Плацеви21
Деловни простори4

Агенција за промет со недвижности

ЕНХЕЛЕЈА

Охрид, Т.Ц.Амам
046 254 282
075 436 988 / 075 436 991
enheleja@t-home.mk

Детални информации за понудата


 

Шифра: 3026

Тип:  Дел. Простор

Град:  Охрид

Населба:  Центар

Квадратура:  27

Цена:  65,000

Кат:  prizemje

Забелешка:  


All right reserved ideaMK 2005 - 2024