Станови0
Куќи20
Викендици1
Плацеви21
Деловни простори4

Агенција за промет со недвижности

ЕНХЕЛЕЈА

Охрид, Т.Ц.Амам
046 254 282
075 436 988 / 075 436 991
enheleja@t-home.mk

Детални информации за понудата


 

Шифра: 2084

Тип:  Плац

Град:  Охрид

Населба:  

Квадратура:  3024

Цена:  75,600

Кат:  

Забелешка:  

прекрасен поглед на езеро, еден плац 1600м2 , втор плац 1424 м2


All right reserved ideaMK 2005 - 2024