Станови0
Куќи20
Викендици1
Плацеви21
Деловни простори4

Агенција за промет со недвижности

ЕНХЕЛЕЈА

Охрид, Т.Ц.Амам
046 254 282
075 436 988 / 075 436 991
enheleja@t-home.mk

Детални информации за понудата


 

Шифра: 1073

Тип:  Куќа

Град:  Охрид

Населба:  

Квадратура:  100

Цена:  120,000

Кат:  P+1

Забелешка:  


All right reserved ideaMK 2005 - 2024