Станови0
Куќи20
Викендици1
Плацеви21
Деловни простори4

Агенција за промет со недвижности

ЕНХЕЛЕЈА

Охрид, Т.Ц.Амам
046 254 282
075 436 988 / 075 436 991
enheleja@t-home.mk

Детални информации за понудата


 

Шифра: 1156

Тип:  Куќа

Град:  Охрид

Населба:  Лагадин

Квадратура:  100

Цена:  170,000

Кат:  1

Забелешка:  

Кукјата е лоцирана во Н.Лагадин, втора линија позади хотел Макотекс и х.Лагадин... Комплетно е реновирана и одржана .Има голема тераса и гаража.


All right reserved ideaMK 2005 - 2024