Станови3
Куќи25
Викендици1
Плацеви38
Деловни простори6

Агенција за промет со недвижности

ЕНХЕЛЕЈА

Охрид, Т.Ц.Амам
046 254 282
075 436 988 / 075 436 991
enheleja@t-home.mk

Детални информации за понудата


 

Шифра: 1129

Тип:  Куќа

Град:  Охрид

Населба:  Даме Груев

Квадратура:  90

Цена:  100,000

Кат:  Prvi i pk

Забелешка:  

Кат од куѓа и меизградено поткровје цц 70 м2


All right reserved ideaMK 2005 - 2022