Станови3
Куќи23
Викендици1
Плацеви29
Деловни простори6

Агенција за промет со недвижности

ЕНХЕЛЕЈА

Охрид, Т.Ц.Амам
046 254 282
075 436 988 / 075 436 991
enheleja@t-home.mk

Детални информации за понудата


 

Шифра: 790

Тип:  Стан

Град:  Охрид

Населба:  

Квадратура:  50

Цена:  90,000

Кат:  први

Забелешка:  

Стан со поглед на езеро. Олична локација


All right reserved ideaMK 2005 - 2022