Станови13
Куќи30
Викендици1
Плацеви39
Деловни простори7

Агенција за промет со недвижности

ЕНХЕЛЕЈА

Охрид, Т.Ц.Амам
046 254 282
075 436 988 / 075 436 991
enheleja@t-home.mk

Детални информации за понудата


 

Шифра: 789

Тип:  Стан

Град:  Охрид

Населба:  

Квадратура:  100

Цена:  96,000

Кат:  Сутерен

Забелешка:  

четири засебни апартмани заедницка кујна + 2 тераси по 16м2 фол-126


All right reserved ideaMK 2005 - 2020