Станови11
Куќи30
Викендици1
Плацеви39
Деловни простори7

Агенција за промет со недвижности

ЕНХЕЛЕЈА

Охрид, Т.Ц.Амам
046 254 282
075 436 988 / 075 436 991
enheleja@t-home.mk

Детални информации за понудата


 

Шифра: 1118

Тип:  Куќа

Град:  Охрид

Населба:  Радојца Новичич

Квадратура:  150

Цена:  115,000

Кат:  Приземје

Забелешка:  

Куќата е одлична градба, 10цм термо фасада, ролопласт дограма , поседува парно греење, и соларен систем за тола вода- подно греење. Плацот е ограден и има 1500 м2.Има посебна гаража за автомобил и алат.


All right reserved ideaMK 2005 - 2020