Станови3
Куќи23
Викендици1
Плацеви29
Деловни простори6

Агенција за промет со недвижности

ЕНХЕЛЕЈА

Охрид, Т.Ц.Амам
046 254 282
075 436 988 / 075 436 991
enheleja@t-home.mk

Детални информации за понудата


 

Шифра: 168

Тип:  Стан

Град:  Охрид

Населба:  Охридати

Квадратура:  47

Цена:  40,000

Кат:  трети

Забелешка:  

Стан Охридати, последна висина 3 кат


All right reserved ideaMK 2005 - 2022