Станови11
Куќи30
Викендици1
Плацеви39
Деловни простори7

Агенција за промет со недвижности

ЕНХЕЛЕЈА

Охрид, Т.Ц.Амам
046 254 282
075 436 988 / 075 436 991
enheleja@t-home.mk

Детални информации за понудата


 

Шифра: 2105

Тип:  Плац

Град:  Охрид

Населба:  Велестово

Квадратура:  418

Цена:  16,720

Кат:  

Забелешка:  


All right reserved ideaMK 2005 - 2020