Станови3
Куќи25
Викендици1
Плацеви38
Деловни простори6

Агенција за промет со недвижности

ЕНХЕЛЕЈА

Охрид, Т.Ц.Амам
046 254 282
075 436 988 / 075 436 991
enheleja@t-home.mk

Детални информации за понудата


 

Шифра: 2102

Тип:  Плац

Град:  Охрид

Населба:  Чекостина

Квадратура:  500

Цена:  15,000

Кат:  

Забелешка:  

има поглед на езеро, во тек е урбанизација


All right reserved ideaMK 2005 - 2022