Станови10
Куќи28
Викендици1
Плацеви38
Деловни простори6

Агенција за промет со недвижности

ЕНХЕЛЕЈА

Охрид, Т.Ц.Амам
046 254 282
075 436 988 / 075 436 991
enheleja@t-home.mk

Детални информации за понудата


 

Шифра: 210

Тип:  Стан

Град:  Охрид

Населба:  

Квадратура:  95

Цена:  115,000

Кат:  Трети

Забелешка:  

Стан во семејна куќа( спрат) Со гаража.


All right reserved ideaMK 2005 - 2021