Станови0
Куќи21
Викендици1
Плацеви25
Деловни простори4

Агенција за промет со недвижности

ЕНХЕЛЕЈА

Охрид, Т.Ц.Амам
046 254 282
075 436 988 / 075 436 991
enheleja@t-home.mk

Детални информации за понудата


 

Шифра: 2073

Тип:  Плац

Град:  Охрид

Населба:  

Квадратура:  1100

Цена:  132,000

Кат:  

Забелешка:  

одличен поглед,три маркици


All right reserved ideaMK 2005 - 2023