Станови10
Куќи28
Викендици1
Плацеви38
Деловни простори6

Агенција за промет со недвижности

ЕНХЕЛЕЈА

Охрид, Т.Ц.Амам
046 254 282
075 436 988 / 075 436 991
enheleja@t-home.mk

Детални информации за понудата


 

Шифра: 18

Тип:  Стан

Град:  Охрид

Населба:  

Квадратура:  58

Цена:  57,700

Кат:  Први

Забелешка:  

ЦенаЧ 57.800 € Цената не е фиксна КатегоријаЧ Недвижности / Станови Вид на огласЧ Се продава Станот е нов , во нов објект, високо квалитетна градба со Ч квалитетна блинд врата, саламандер дограма, и демит фасада... Станот е ориентиран на југ, и има поглед на тврдината... Поседува квалитетна санитарија ...


All right reserved ideaMK 2005 - 2021