Станови11
Куќи30
Викендици1
Плацеви39
Деловни простори7

Агенција за промет со недвижности

ЕНХЕЛЕЈА

Охрид, Т.Ц.Амам
046 254 282
075 436 988 / 075 436 991
enheleja@t-home.mk

Детални информации за понудата


 

Шифра: 1160

Тип:  Куќа

Град:  Охрид

Населба:  Стар град

Квадратура:  170

Цена:  129,000

Кат:  

Забелешка:  

Локација над плоштадот, има одличен поглед... Комплетно реновирана... Погодна за семеен живот и издавање како апартмани !


All right reserved ideaMK 2005 - 2020