Станови11
Куќи30
Викендици1
Плацеви39
Деловни простори7

Агенција за промет со недвижности

ЕНХЕЛЕЈА

Охрид, Т.Ц.Амам
046 254 282
075 436 988 / 075 436 991
enheleja@t-home.mk

Детални информации за понудата


 

Шифра: 17

Тип:  Стан

Град:  Охрид

Населба:  

Квадратура:  65

Цена:  40,000

Кат:  четврти

Забелешка:  

Јужен стан во Н.Далјан, има поглед на калето и езеро... Релативно одржан... Југ.. има и подрум.


All right reserved ideaMK 2005 - 2020