Станови3
Куќи25
Викендици1
Плацеви38
Деловни простори6

Агенција за промет со недвижности

ЕНХЕЛЕЈА

Охрид, Т.Ц.Амам
046 254 282
075 436 988 / 075 436 991
enheleja@t-home.mk

Детални информации за понудата


 

Шифра: 1153

Тип:  Куќа

Град:  Охрид

Населба:  Лагадин

Квадратура:  114

Цена:  105,000

Кат:  п+пк

Забелешка:  

Куќата е комплетно реновирана, практично составена од 2 апартмани, со по 2 спални...


All right reserved ideaMK 2005 - 2022