Станови10
Куќи28
Викендици1
Плацеви38
Деловни простори6

Агенција за промет со недвижности

ЕНХЕЛЕЈА

Охрид, Т.Ц.Амам
046 254 282
075 436 988 / 075 436 991
enheleja@t-home.mk

Детални информации за понудата


 

Шифра: 783

Тип:  Стан

Град:  Охрид

Населба:  Центар

Квадратура:  59

Цена:  50,000

Кат:  четврти

Забелешка:  


All right reserved ideaMK 2005 - 2021