Станови10
Куќи28
Викендици1
Плацеви38
Деловни простори6

Агенција за промет со недвижности

ЕНХЕЛЕЈА

Охрид, Т.Ц.Амам
046 254 282
075 436 988 / 075 436 991
enheleja@t-home.mk

Детални информации за понудата


 

Шифра: 207

Тип:  Стан

Град:  Охрид

Населба:  Центар

Квадратура:  166

Цена:  95,000

Кат:  Трети

Забелешка:  

Станот има Внатрешни скали и горниот дел нее легализиран !


All right reserved ideaMK 2005 - 2021