Станови3
Куќи25
Викендици1
Плацеви38
Деловни простори6

Агенција за промет со недвижности

ЕНХЕЛЕЈА

Охрид, Т.Ц.Амам
046 254 282
075 436 988 / 075 436 991
enheleja@t-home.mk

Детални информации за понудата


 

Шифра: 1133

Тип:  Куќа

Град:  Охрид

Населба:  

Квадратура:  77

Цена:  54,000

Кат:  sut+1

Забелешка:  

Можна е замена за стан со доплата !


All right reserved ideaMK 2005 - 2022